Værksted

Den glade kunde er en god kunde

Hos NT Automobiler gør vi en dyd ud af at yde den bedst mulige service. Det er et løfte mange virksomheder har givet deres kunder, og for os betyder det ekstra meget at opfylde det, da det kort og godt er vores levebrød.

På vores værksted kan vi med vores mangeårige erfaring service og reparere alle bilmærker. Vi har 4 moderne lifte, alt det påkrævede specialværktøj samt den rigtige uddannelse. Vi er specialiseret indenfor autoelektro og har derfor alt nødvendig udstyr, testere og know-how til at servicere og fejlfinde på nyere biler med avanceret elektronik.

Du kan altid regne med at vores udførte arbejde lever op til branchens gældende kvalitet og standarder. Vi er medlem af brancheforeningen AutoBranchen Danmark

 

 

 

 

Mange af vores kunder har været hos os i årevis, og det skyldes bl.a. at vi også tager ansvar EFTER bilen er solgt.

Hvordan klargør vi din nye brugte bil?

Inden levering af din nye bil, kommer den igennem et grundigt mekanisk eftersyn. Herefter får bilen en professionel kosmetisk klargøring, så den er lige så flot og lækker som på billederne i annoncen.

Kunder der har købt bil hos os er hjertelig velkommen til at benytte sig af vores værksted, også efter garantiperioden er udløbet. Vi tilbyder selvfølgelig fuldt konkurrencedygtige priser.