Finansiering

Finansiér din bil hos os – vi er billigere end din bank

Langt størstedelen af danske bilejere finansierer deres bil enten via en bilforhandler eller deres bank. Tæt på halvdelen af vores kunder vælger at finansiere deres bil hos os, mens resten enten har pengene kontant eller benytter deres bank.

Er vi billigere end banken? Ja, oftest er vi. Vi kan typisk tilbyde renter, som er lavere end dem du finder i banken. Vi lever af at sælge biler, og det er naturligvis i vores interesse at tilbyde dig den billigst mulige finansiering, da det gør det gør det nemmere at sælge bilen nu, men også, når vi skal handle igen om nogle år, når bilen skal skiftes endnu en gang.

Hvorfor er det smartest at finansiere hos os i stedet for din bank?

Du skal vælge den løsning, der er bedst for dig, uanset om du vælger os eller banken. Men gør dig selv en tjeneste og køb aldrig bil uden at have fået et tilbud hos os først. Bed din bank om et tilbud og lad os kigge på det sammen. Vi er kun gode til at finansiere biler, hvor din bank også kan hjælpe dig med at finansiere hus, båd, campingvogn, forbrug osv. Derfor belaster du ikke dit låne-max og kreditmuligheder i banken til de øvrige ting i din økonomi, hvis du vælger at placere billånet hos os.

Hvilke selskaber samarbejder vi med?

Hos NT Automobiler samarbejder vi med en række finansieringsselskaber. Fælles for dem alle er, at der er tale om store etablerede selskaber, der også er her i morgen. Vi vælger det selskab og det finansieringsprodukt, der passer bedst og billigst til dig og dit bilkøb.

Tøv ikke med at kontakte os så vi kan drøfte den helt rigtige finansieringsløsning for dig